תוספת ביטוח החמרה רפואית

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

13/09/2017 | 19:20 | מאת: החמרה רפואית

שלום רב, אם פרצתי דיסק וכבר שנה אני ללא כאבים וטיפולים, האם יש צורך בתוספת ביטוח של החמרה במצב רפואי? מציינת שלא עברתי ניתוח ולא לקחתי כדורים בקביעות. תודה רבה!

היי , על פניו, לפי הפוליסות היבשות התשובה היא לא. יחד עם זאת , בביטוחי הנסיעות לחו"ל כיום, לאחר הרפורמה, חיתום רפואי מקבל משנה תוקף ועל כן יש וחברות מסויימות תתייחסנה לעניין בצורה שונה. לעניות דעתי, רכישה של החמרה אינה כרוכה בעלות גבוהה מידי ביחס לסיכון הנלקח על ידך. אולם זו דעתי האישית בלבגד. בהצלחה

14/09/2017 | 13:39 | מאת: תוספת ביטוח החמרה רפואית

תודה על המענה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל