חיוב בהחמרה לגבי כל בעיה.

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

02/09/2017 | 00:04 | מאת: יורם

האם ניתן לחייב מבוטח לבטח ההחמרה בתוספת תשלום לכל החמרה, את כל הבעיות המוגדרות בקופ״ח כגון אבנים שנפלטו מעצמן לפני שנים, ריפלוקס ללא כל סימפטומים והכל ללא שום מעקב/ פגישת רופא/ בדיקה בשנה שנתיים האחרונות לפחות.

שלום יורם , הוראות המפקחת על הביטוח קובעות כי מצב רפואי קודם הוא כזה שחל בו שינוי במהלך ששת החודשים שקדמו לעריכת הביטוח. שינוי יכול להיות טיפול, מעקב, נטילת תרופות וכדומה. מצב שהיה לפני שנה- שנתיים, חלף, ולא חל בו שינוי בחצי שנה האחרונה, או שאינו מטופל, לא דורש רכישת החמרה בביטוח נסיעות לחו"ל (אגב, אציין שבביטוח בריאות זה שונה). בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל