בטוח בחול אחרי יציאה מהארץ

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

20/08/2017 | 23:19 | מאת: אילן

האם אפשר לבטח בחול אחרי שכבר יצאתי מארץ

שלום אלון , חברות הביטוח בישראל אינן מבטחות מי שכבר נמצא בחו"ל בביטוח נסיעות. עומדת לך האפשרות לרכוש ביטוח רפואי באמצעות דיוידשילד אולם יש לשים לב שמדובר על ביטוח רפואי מקיף לשוהים בחו"ל ולא ביטוח נסיעות לחו"ל (מכאן שהביטוח הרפואי אינו כולל מרכיבים של מטען, כבודה, קיצור נסיעה וכדומה) ומן הסתם גם הפרמיה גבוהה יותר. גילוי נאות: הכותב מועסק על ידי חברת דיוידשילד. בברכה, רן

שלום אלון, אני רוצה לתקן את תשובתי - לחברת הפניקס יש אופציה באמצעות האתר שלהם להצטרף לביטוח נסיעות למי ששוהה כבר בחו"ל. https://www.fnx.co.il/insurance/travel-insurance/home.aspx תיכנס לקישור המצורף , תלחץ על הצעה ובהמשך תוכל לבחור באופציה של מי שכבר נמצא בחול בהצלחה רן

26/06/2018 | 16:55 | מאת: אור

הי רן, ניסיתי את מה שציינת לגבי הפניקס והוא הראה שלא ניתן ושצריך להתקשר אליהם. כשהתקשרתי למספר של מוקד חו"ל התשובה הייתה חדה ומוחצת שאין להם ביטוח למי שכבר נמצא בחו"ל (לצערי הרב)

שלום אור, תשובתי ניתנה לפני שנה והאופציה הייתה קיימת. יש להניח שחלו שינויים וככל הנראה אופציה זו אינה זמינה יותר.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל