ביטוח נסיעה לחול לאחר אשפוז

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

23/06/2017 | 22:55 | מאת: נילי

בני בן 43 אושפז לפני שבוע עם חום גבוה עם חשד לדלקת ריאות,שהתברר בסוף שהיא לא נכונה אלא יש לו מחלת הנשיקה,הוא אמור לנסוע בעוד כחודש וחצי לאירופה ,האם תיהיה לו בעיה עם ביטוח ,כעת מצבו משתפר.בתודה מראש

שלום נילי , ככל שמצבו ישתפר לא אמורה להיות בעיה לרכוש ביטוח נסיעות לחו"ל. אמנם מחלת הנשיקה יכולה להשפיע לזמן ממושך , אך כל עוד מבחינת הרופא המטפל הוא כשיר לצאת לחו"ל, יש ביטוחים בנמצא שיודעים לבטח גם מי שקיבל טיפולים רפואיים בסמוך מאוד לנסיעה. נ.ב - ביטוח נסיעות לחו"ל מומלץ לרכוש בד בבד עם רכישת שאר מרכיבי הנסיעה. כך שאם בידו כבר כרטיסי טיסה וכדומה, מומלץ לדאוג כבר לאישורים רפואיים מתאימים ולרכוש ביטוח נסיעות . בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל