ביטוח בריאות לאחר יציאה מהארץ

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

03/06/2017 | 16:19 | מאת: אמירה

שלום רב ותודה מראש על התמיכה בני נסע לקנדה ויצא מהראץ בתאריך 24.5.2017. עשיתי ביטוח דרך כללית לתקופה של שבוע דהיינו עד 31.5.2017 מנקודת המוצא כי כאזרח קנדי זכאי לביטוח בריאות . התברר כי בשלושת החודשים הראשונים אין כיסוי. בחברות הביטוח בארץ לא ניתן להמשיך את הפוליסה ואין אפשרות לבטח אותו כי הוא יצא מהארץ. איך ניתן לרכוש פוליסת ביטוח בריאות לשלושה חודשים? תודה מקרב לב

04/06/2017 | 08:02 | מאת: אמירה

בקר טוב ומבורך, אני עדיין ממתינה לתשובה. אנא בבקשה לזרז את העניין כדי שאוכל לפעול בהקדם האפשרי

שלום אמירה, ביטוחי נסיעות לחו"ל אכן לרוב אינם מאפשרים רכישה של ביטוח של מי ששוהה כבר בחו"ל. האופציה לביטוח בריאות (ביטוח בריאות אינו ביטוח נסיעות לחו"ל ושונה מהותית ממנו) היא באמצעות חברת דיווידשילד שמבטחת בביטוחי בריאות ישראלים השוהים בחו"ל. ניתן לרכוש פוליסה לתקופות של חודש ומעלה. כבר מראש אציין שמדובר על עלויות גבוהות יותר מביטוח נסיעות שכן זהו ביטוח בריאות מקיף וייעודי ודורש הליך קבלה. גילוי נאות: כפי שתוכלי לקרוא ברקע עליי, אני עובד חברת דיווידשילד. לפרטים נוספים : www.davidshield.com בהצלחה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל