השוואת מחירי ביטוח לחול

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

16/04/2017 | 11:53 | מאת: מיכאל

2 נוסעים בני 69 תקופה 59 יום לפי WOBI שירביט 228.7 $ הפניקס 295 $ הראל 489.7 $ פאבפוט קארד 531 $ מכבי ש. בריאות 944 $ אשמח מאוד לקבל הסבר מדוע יש כאלו הפרשי מחיר בין חברות הביטוח. איזה חברה אמינה ביותר שבמקרה הצורך בתקווה שלא יקרה נקבל יחס הוגן . תודה מראש

שלום מיכאל, ראשית, נתחיל מהסוף - מכבי ש. בריאות זו חברת כלל ביטוח. מכבי היא קופת חולים, לא חברת ביטוח. לגופו של עניין, הבדלים בפרמיה יכולים לנבוע מסיבות רבות החל ממרכיבי הכיסוי, דרך תקרות הכיסוי והיקפו וכמובן הסיבה הברורה שיש מוצרים יותר יקרים. בגילכם ולתקופת הנסיעה הארוכה, דמי הביטוח הם מרכיב שעליכם לבחן לקראת הסוף. ראשית עליכם לדעת מה הם הכיסויים החשובים לכם בהתאם למצב בריאותכם ואופי הנסיעה ורק לאחר מכן לבצע השוואת מחיר. חשוב מאוד לצאת מהארץ עם הכיסוי המתאים לאחר שביצעתם את הפעולות הנכונות. המלצתי במקרה כזה היא לפנות לסוכן ביטוח המתמחה בנסיעות לחו"ל , להגדיר היטב מה אתם צריכים (או שהוא יגדיר לכם) ומה מצבכם הרפואי ולאפשר לו להתאים לכם תכנית ביטוח מתאימה. בברכה, רן

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל