ביטוח רפואי לטיסה לחול של שבוע

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

08/03/2017 | 00:13 | מאת: אח

בני הינו חייל, הוא וחבריו קיבלו היתר מהצבא לצאת לחו"ל למשך שבוע בסוף אוגוסט ב-2/3/17 הוא חלה בפריקרדיטיס מקבל טיפול ומצבו הולך ומשתפר. אני מהססת האם להמליץ לו לנסוע עם החברים וזאת בגלל הביטוח . היות והוא היה מאושפז יומיים ויהיו חסרים לו מספר ימים עד שימלאו חצי שנה לאישפוז מה ניתן לעשות האם מספר הימים החסרים לחצי שנה הינם קריטיים לגבי הביטוח אודה על תשובה מהירה כי הוא רוצה לסגור את הדיל

שלום רב, מספר הימים החסרים אינו קריטי לעניין הביטוח . הבקשה לביטוח אמורה להיבחן ביחס למצבו הרפואי בעת הרכישה . כיום ניתן לרכוש ביטוח גם למצבים רפואיים שטופלו במהלך החצי שנה שקדמה לנסיעה. יחד עם זאת, מאחר וכרגע הוא בטיפול, רכישה של ביטוח במהלך הטיפול עלולה לגרור תנאי קבלה שיש ולא יהיו רלוונטים ככל שמועד הנסיעה יגיע שכן מצבו משתפר כפי שכתבת. אם הוא צפוי להבריא עד מועד הנסיעה (וזאת רופאיו ידעו להגיד טוב ממני) לא אמורה להיות כל בעיה לרכוש לו ביטוח לנסיעה. במידת הצורך את מוזמנת לפנות אלי שוב . בהצלחה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל