השתתפות בכרטיס טיסה שיש ביטוח רפואי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

05/03/2017 | 23:16 | מאת: מאיה

היי , הנני מתגוררת ברפובליקה הדומינקנית ולפני כחודשיים שלוש ביצעתי 2 הליכים כירוגיים מאז אני עם כאבים נוראים שלא עוזרים למרות התרופות והמשחות והתחבושות הנני מעוניינת לטוב לישראל על מנת לראות רופא כמו שצריך אם אוכל לקבל השתתפות בכרטיס טיסה מטעם הביטוח הרפואי?

שלום מאיה זו שאלה שעלייך להפנות לחברת הביטוח בה את מבוטחת . באופן עקרוני, ביטוח רפואי כשמו כן הוא - נועד לתת מענה ומימון לטיפול רפואי בהתאם לתנאי הפוליסה הקיימת. יחד עם זאת, לעולם לא מזיק להציג את הסוגיה בפני חברת הביטוח. בהצלחה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל