מיגבלת זמן לאחר ניתוח עפעפיים בפוליסת נסיעות לחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

08/02/2017 | 17:48 | מאת: ביטוח נסיעה לחו"ל לאחר ניתוח עפעפיים

שלום רב ברצוני לברר מהו הזמן הנידרש לאחר ניתוח עפעפיים, על מנת לצאת לחו"ל ולעשות ביטוח רפואי. אני שוקלת לנסוע לחול בחודש מאי, וניתוח העפעפיים אמור להיעשות בחודש מרץ האם יש מיגבלת זמן בו ניתן לעשות את ביטוח הנסיעה לחו"ל? זו שאלה מאד חשובה, ולפי התשובה אחליט מתי לעשות את ניתוח העפעפיים. תודה נישה

שלום, ניתן לצאת לחו"ל כל עוד אין איסור טיסה או יציאה לחו"ל מהרופא המטפל. כיום לחברות הביטוח השונות תוכניות ביטוח המתאימות גם למי שעברו פרוצדורה רפואית בסמוך ליציאה לחו"ל. ליתר ביטחון הייתי מציע לך להזמין את הנסיעה לחו"ל לאחר הניתוח והתייעצות עם הרופא המטפל ביחס לאפשרות לצאת לחול לאחר הניתוח או שהרופא המטפל יוכל לתת לך תשובות כבר עכשיו. מבחינת חברות הביטוח, כאמור, יש לכך פיתרון מתאים ולרוב מדובר בעניין של פרמיה מוגדלת לכיסוי המיוחד. בהצלחה בניתוח ורק בריאות רן

09/02/2017 | 10:29 | מאת: נישה

לרן מזרחי שלום רב מודה לך על התשובה המהירה נישה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל