התנפחות

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

25/04/2007 | 19:19 | מאת: אורטל

שלום רב, יש לי בעיה שמטרידה אותי די הרבה זמן אולי כבר שלוש שנים ואף אחד לא נתן לי הסבר מדויק לדבר : הרגליים שלי נוטות להתנפח במהלך היום , שגם מתבטא בנפיחות כללית בכל הגוף ,בערך במחצית היום אני בקושי יכולה לזוז, ובערב בכלל הנפיחות גוברת . הגינס לוחץ עליי, ולעיתים אני לא מצליחה ללבוש אותו .זה מזעזע אותי כל פעם מחדש ומכניס אותי לדכאונות . התחושה היא כמו מן התקשות של השריר וחוסר בתחושה נוחה , חוסר יכולת לזוז. אני רוצה לציין שאני התעמלתי קרקע המון שנים עד לפני הצבא ,ומאז אני נוהגת לשמור על פעילות גופנית סדירה(אירובי +משקולות במכון הכושר) .אם תוכל לתת לי הסבר לכך למה זה קורה רק לי כי אף אחד לא מבין אותי ואולי איך לטפל בזה.

25/04/2007 | 23:28 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום אורטל. ראשית, לא ציינת בת כמה את, ומה משקלך. בהנחה שאת צעירה בעלת משקל סביר, האם התזונה שלך מאוזנת וטובה? האם אי פעם עשית בדיקות דם? תפקודי כליה? האם את נוטל תרופות כלשהן? האם יש היסטוריה רפואית רלוונטית? כפי ששמת לב, ישנן מספר לא מבוטל של שאלות כדי שאוכל לנסות ולתת לך מענה. אז עני בבקשה על השאלון, ואכתוב לך שוב. לילה טוב.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל