נטייה לדלקות

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

25/04/2007 | 15:02 | מאת: ליאור

האם ישנם אנשים בעלי נטייה לדלקות. משמע דלקות נוצרות אצליהם בקלות יותר? אני מתכוון לדלקות שכיחות בספורט כמו דלקות בפרקים, בשרירים , גידים וכדומה.. כיוון שיש לי הרגשה שאני נוטה להיפצע בקלות יותר משאר חברי. אני בן 22 ולמשל במלצרות אני הראשון שקיבל דלקת בפרק כף היד (מהחזקת מגש) לפני אפילו בנות קטנות וחלשות (ואני בחור חזק לפחות למראית עין). אותו דבר גם שהתאמנתי באומנויות לחימה קיבלתי דלקת בגיד שמאחורי הברך. ובתקופה אחרת בחיי שהייתי בחדר כושר קיבלתי דלקת בכתף... מה דעתך?

25/04/2007 | 23:18 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום ליאור. ההגיון וגם הנסיון מראה שכן, למי שיש גנטיקה לא ממש טובה, אז בכלל ניתן לחטוף כל מיני כולרות מעבר לסטטיסטיקה של החברים או השכנים. לכן כדאי להנישא למישהו עם עבר גנטי משפחתי מעולה. ( תעשה ברור ) ( זה עבור הילדים ).

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל