קרע במנסקוס האורכי

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

26/03/2007 | 10:33 | מאת: אריה קליין

בשנת 2002 עברתי ארטוסקופיה לאחר 4 חודשים שטופלתי במחלקת אורטופדיה בבית חולים רמב"ם דלקת בברך כמו שצינתי במשך 4 חודשים זריקות לחיזוק הברך כדורים כל זה לא עזר רק לאחר טיפול של ד"ר כרכבי ארטוסקופיה התחלתי ללכת על הרגל מאז אני סובל ממיחושים בברך ביחוד בחורף או במזג אויר קר שאלתי היא איזה טיפול עלי לעשות בתודה מראש אריה קליין

27/03/2007 | 00:01 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום אריה. קשה קצת להבין מה נמצא בניתוח הארטרוסקופיה שלך, בכל אופן אתה אומר שזה עזר. מה שאני מציע זה להמשיך לשמור על מסת שרירים חזקה של הירך, כלומר להקפיד ששרירי הירך יהיו חזקים, ובמידה ואתה עושה מאמצים פיזיים, ניתן גם להשתמש בברכייה אלסטית. בתקופות מעבר של כאבי מזג אוויר, הייתי למש"ל משתמש במשחה מקומית כדוגמת הפרסקינדול ( על בסיס טבעי ).

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל