אילו בעלי מקצוע מוסמכים לתת אבחון?

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

10/12/2016 | 20:32 | מאת: מוטי

ישנם הרבה אנשי מקצוע העוסקים בכף הרגל. אך במידה שישנה בעיה כלשהי בכף הרגל אשר מצריכה שימוש במדרסים. מי מבין הבאים מוסמך לתת אבחנה קלינית ולהמליץ\להתאים על סוג מדרסים? כירופודיסט, פודיאטור, פודיאטריסט, אורתוטיסט. ומה בנוגע לאורתופד אשר לא מתחמה ספציפית בכף הרגל אלא באורתופדיה כללית. האם גם הוא יכול לזהות נחיתה לא תקינה של כף הרגל?

כל האנשים שאמרת יכולים לתת איבחון ובהחלט גם אורתופד כללי . ניר באבו ספורטופד 0509705544

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל