מדרסים, האם מומלץ לכולם?

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

22/11/2016 | 17:33 | מאת: עידו

ידוע שלאנשים בעלי בעיות אורתופדיות מומלץ לעתים על שימוש במדרסים. אך מה עם כאלו שאין להם בעיה רפואית, האם להם גם מומלץ לעשות שימוש במדרסים? הרי במרבית הנעליים שקונים קיימים בדרך כלל מדרסים פושטים וזולים שכלל אינם מותאמים אישית לכף הרגל של הקונה. לכן אני שואל את עצמי האם כדאי לכל אחד לעשות מדרס מותאם אישית בכדי לשמור על בריאותו גם אם אינו מרגיש כרגע כאב. או שלמי שאין כרגע כאבים עדיף להימנע משימוש במדרסים מיוחדים?

בהחלט מומלץ לכולם להיות עם מדרסים אך לא תמיד היקר ביותר הוא הנכון ביותר. מיצאו לכם את האורתוטיט הנכון והאמין ובהחלט המדרס ישמש כמוצר מנע לבעיות עתידיות. ספורטופד ניר באבו 0509705544 WWW.SPORTOPED.COM

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל