מכונים מאושרים ע"י משרד הבריאות

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

24/10/2016 | 16:43 | מאת: אלי

שלום ניר, רציתי לדעת האם אתה מכיר את מכונים אלו כמכונים מורשים ע"י משרד הבריאות להכנת מדרסים באמצעות אורתוטיסטים מוסמכים: 1) מכון שוננפלד ת"א 2) מכון וייברג ת"א 3) מריו סנטר 4) מכון נווה (מנהיים) 5) מכון דן סימון ת"א והאם ישנה רשימה כלשהי של משרד הבריאות בה רשומים כל האורתוטיסטים המוסמכים והמורשים בארץ?

לצערי השוק הזה פרוץ ולא מוסדר - רשימת המכונים שכתבת הינה רשימה של מכונים מכובדים . מה שאתה כמטופל צריך לבדוק שנכנסת למכון התעודה היא של המטפל. מה שקורה היום אחד מוציא תעודה ועוד עשרה עובדים איתה. מכון שמכבד את עצמו ידאג שלכל עובדיו יהיה תעודה. אצלנו בסניפים יש 2 פיזיוטרפיסטים בעלי תעודה ואנוכי - תעודות ניתנות ע"י מכון לואיס ואוניברסיטת תל-אביב הנעלה רפואית. לא יהיה הוגן מבחינתי לנצל במה זאת ולהעביר ביקורת על קולגות בתחום . במכונים שציינת אני בטוח שיש אנשים מכובדים בעלי ידע חלקם אני מכיר וחלקם פחות . מקווה שעזרתי

06/11/2016 | 21:04 | מאת: מדרסן

שלום אלי לשאלתך יש רק תעודה אחת מוכרת מטעם משרד הבריאות מכון לואיס ומכונים מכונים מורשים מטעם משרד הבריאות באיזור ת"א הם מכון וינברג אורתופדיה. מכון דן סימון

אינני יודע מי המדרסן אך הנתון שאתה אומר לא נכון . מכון לואיס תעודה מוכרת אוניברסיטת תל אביב תעודה מוכרת וכמובן ישנם כאלה שלמדו בחו"ל בתחום האורתוטיקה. לבוא להגיד שוינברג ודן סימון יחידים בתחום זה שקר שיווקי ולא אמין. ישנם הרבה מכונים שאני אישית מכיר והם מעולים. בתשובות כאן אין מטרה להכפיש מכונים אחרים.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל