נעליים מתאימות לבוהן קלובה?

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

14/10/2016 | 11:30 | מאת: מנשה

יש לי בוהן קצת קלובה. תמיד כאשר אני מסתובב בנעליים אני מרגיש לחץ של הנעל על הבוהן שדוחף אותה הצידה ומחמיר את הבעיה. החלפתי כמה זוגות נעליים אך עדיין ישנו לחץ. בקיץ מסתובב בסנדלים ואז יש הקלה אך כעת הקור של החורף מגיע ואיתו הצורך בנעליים סגורות. שאלתי: האם קיימים נעליים מיוחדות לבוהן קלובה שאינן מפעילות לחץ על האזור? היכן ניתן להשיג כאלו נעליים, במכון אורתופדי למשל?

אצלנו במכון ישנם דגמים רבים לבעיה זאת ובנוסף אנו בונים נעליים בהתאמה אישית (עסק לא זול-אך נעל כזאת מחזיקה ולא יכאב בכלל) כמובן מדרס לפתיחת מסרק כף הרגל 0509705544 ניר 0722111560 ספורטופד

06/11/2016 | 21:23 | מאת: מדרסן

שלום מנשה. לבוהן קלובה מומלץ לנעול נעליים רחבות.יש היום מגון רחב של נעליים רחבות בנעלי ספורט יש מגוון רחב יותר. וניתן למצוא נעליים כאלה במכונים אורתופדים לפי התיאור שלך לא תהיה לך בעיה למצוא.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל