בחירת מכון מדרסים ופטנט מדרסים חדשני ומחקר

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

29/08/2016 | 20:34 | מאת: לקוח

שלום, אני נתקל הרבה בפרסום של מכון "ברק אורטופדיה" (יהושע ברק) ולאחרונה הייתה כתבה באתר "דוקטורס" שכתוב: "המכון היחידי בארץ שעל שיטות הטיפול החדשות שלו נעשים מחקרים רפואיים בבי"ח והתוצאות שהתקבלו מדהימות ושיטות ברק אורטופדיה אף נרשמו כפטנטים בארה"ב ובישראל,דבר המוכיח שאין שיטות יעילות כאלו בעולם".. רציתי להתייעץ אם אתה מכיר את המכון ואם אכן מדובר בבשורה? אם הפיתוחים שלהם אכן בלעדיים והכי יעילים?.. כתוב: "פיתוח ישראלי חדש, פריצת דרך רפואית להעלמת הכאב בעקב מהצעד הראשון, נחקר רפואית בבי"ח עם תוצאות מדהימות ונרשם כפטנט ישראלי בארה"ב ופיתוח ישראלי חדש לתיקון ויישור הפלטפוס מהצעד הראשון ושיטת טיפול ישראלית חדשה ליישור ותיקון העיוות" http://www.barakorto.com/ http://www.doctors.co.il/ar/19929/%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%91%D7%9F+%D7%91%D7%9B%D7%A3+%D7%94%D7%A8%D7%92%D7%9C:+%D7%A4%D7%98%D7%A0%D7%98+%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%9D+%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%A0%D7%99

לגבי שאלתך -לא הוגן ולא מקצועי מבחינתי להעביר ביקורת כמתחרה. למיטב ידעתי אין שום פטנט ישראלי מיוחד אנחנו עובדים תחת אותו קו לימודים ויכול להיות שהנ"ל פיתח ואני זה שלא מודע. בכל אופן תשמע תתייעץ והכי חשוב אם הוא יעביר לך את הכאב אז זה מצויין.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל