נעלי joya/kyboot והכנת מדרסים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

24/07/2016 | 11:59 | מאת: כהן

שלום, מה ההבדלים בין נעלי ג'ויה (טכנולוגיה שווייצרית) לקיבוט (kyboot) ואיזה יותר טובות? הבנתי שמה שאיכותי ומייקר את הנעל זו הסוליה ושהיא מחליפה מדרס, אך אני חייב מדרס בהתאמה אישית כי אצלי המבנה בעייתי, האם ניתן לשים בהן מדרס במקום הסוליה שקיימת והאם יש טעם בכלל לקנות אם מוצאים את הסוליה ונשארים רק עם התמיכה מסביב? בהנחה שהולכים לאורתוטיסט מוסמך ומקצועי איזה שיטה אתה הכי ממליץ כנכונה ומדויקת ללקיחת מדרסים? מכשיר עם שקית וואקום/cnc/גבס/כפפה פולימרית? וואקום-https://www.youtube.com/watch?v=7BmeDmsQcrI

גם נעלי הגויה וגם נעלי הקיבוט הן נעלי נוחות ואין זה מהווה תחליף למדרס. הן זהות לכל נעל טובה אחרת -פשוט היבואן שלהן עושה שיווק מעולה . מדרס נכון ונעל ספורט מותאמת עושה עבודה לא פחות טובה. לגבי המדרסים קשה לייעץ מה טוב יותר בלי לראות את כף הרגל. החשוב שאורתוטיסט יבדוק יראה ויתאים את המוצר הנכון. אצלנו בספורטופד מבצעים מעבדת הליכה -בדיקה סטטית (עמידה פיזור לחצים) ובדיקה דינאמית (בהליכה) . 0509705544 או 0722111560 ספורטופד ניר באבו מנהל פורום כף רגל ומדרסים

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל