התאמת מדרסים לכף רגל סוכרתית

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

21/07/2016 | 13:44 | מאת: מרים

שלום יש לי בעיה בכף רגל היא סוכרתית,מהם סוגי מדרסים יכולים להתאים לי?היכן ניתן לקנות אותם?אשמח לקבל תשובות . תודה מרים

כף רגל סכרתית היא נושא חשוב. הבעיה ברגל סכרתחת זה איבוד התחושה ,קיבים ושברים שנוצרים בלי להרגיש. החשוב מכל לתת אך ורך לאורתוטיסט עם תעודה בתחום הסכרת לטפל ברגל. המדרסים צריכים להיות עבים עם ריפוד רך ואנטי בקטריאלי כציפוי. ספורטופד ניר באבו 0509705544 -0722111560 מבצע מעבדת הליכה והתאמת נעליים ומדרסים בתחום הסכרת.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל