מדרסים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

26/04/2016 | 18:21 | מאת: עדו

הי בצבא הוחלט להביא לי מדרסים , כאשר השתחחררתי גיליתי שהעולם פשוט ענק והלכתי לאיבוד..חלק אומרים למה להוציא 600-1000 שח למדרס, שאפשר לקנות בחניות עד 100 שח שעושים בדיוק את העבודה..חלק אמרו לי לא לקנות כאלה בחנויות ושצריך התאמה מיוחדת , חלק אומרים שהכי טוב בגבס לעשות וחלק אמרו עם הספוג ..אז מה נכון ? מה הכי כדאי לעשות? מה כדאי לעשות ? וכול כמה זמן יש צורך להחליף מדרסים ?

נתחיל ונגיד את האמת- מדרסים שניתנים בצבא במרבית המיכרים הם מדרסים הכי פשוטים ואפילו לא נעשו על גבס (במקרה וזה נעשה על גבס ימסרו לך את הגבס).בכדאי להתאים לך מדרס נכון מומלץ להיבדק ע"י מעבדת הליכה/ספורט ואז להתאים או לבנות מדרס נכון. בוא נבדיל בין שני דברים א-ספידה/רפידה שזה מוצרים מוכנים שאתה קונה בחנויות -אם אין לך בעיה ברגל יתכן וזה מספק פיתרון ב-מדרסים בהתאמה אישית -נבנה לפי כף הרגל האישית שלך. לגבי סוג לקיחת המידה קיים בספוג(גבס) - כפפה פולימרית(מה שאתה קראת גבס) -שיטת מחשב CNC.לקיחת המידה תלויה במקצועית האורתוטיסט וכמובן בסוג הבעיה ברגל. מדרסים מומלץ להחליף כל שנתיים כמובן תלוי בק"מ שהם עושים. מומלץ להתקשר ולהתייעץ 0509705544 ניר WWW.SPORTOPED.COM סניף מרכז יהוד סניף צפון יוקנעם/חיפה סניף גליל מראר/צפת מעבדה אורתופדית ניידת

26/04/2016 | 23:12 | מאת: עדו

תודה על התשובה המהירה שאלה נוספת ומה נחשב ליעיל יותר האם בספוג(גבס) - כפפה פולימרית(מה שאתה קראת גבס) -שיטת מחשב CNC?

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל