תחושה באצבעות הרגלים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

25/04/2016 | 18:56 | מאת: yol

מרגיש באצבעות הרגלים כאילו כמו נרדמות או כמו דריכה על חול. במכון מדרסים זיהו פלטפוס וה. התחלתי להשתמש. זה מאוד כואב בעיקר בתחילת האליכה. האם זה אכן הפתרון?

פלטפוס היינו מבנה גנטי ואין הוא גורם לך לתחושה הנימולים. מומלץ להקפיד על נעל רחבה מאוד ולתוכה להכניס מדרס. נימולים בדרך כלל מרמזים על בעיה או בזרימת דם או בבעייה עצבית. מוזמן למכונינו לאיבחון במעבדת הליכה ואוכל להיות יותר ספציפי. WWW.SPORTOPED.COM 0509705544 סניף מרכז-יהוד סניף גליל-מראר/צפת סניף צפון-יוקנעם/חיפה מעבדה אורתופדית ניידת

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל