קמיצה ברגל שננעל

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

11/04/2016 | 14:30 | מאת: אור

אני בת 49 בריאה בדרך כלל. סובלת לאחרונה בכאב בפרקי הירך בעיקר בירך שמאל. ביומיים האחרונים ננעלת לי מידי פעם הקמיצה ברגל שמאל לכמה שניות ללא כאב. אני יותר מודאגת מסובלת... מה זה יכול להיות? תודה

ממה שאת מתארת נשמע יותר כבעיה עצבית-בכף הרגל יש עצבים הנקראים "DORSAL NEREVS" שהם כנראה יוצרים לך את הכאב. חשוב להיות עם נעליים רחבות +רוקר גבוה(קידמת נעל) + ולעשות מדרסים עם הגבהה מטטרסלית . לגבי מפרק הירך ממליץ מאוד על הליכה בתוך מים עד למותניים -זה מחזק את אזור המפשעה. מוזמנת לקבל יעוץ אצלנו במכון +בדיקת מעבדת הליכה . ספורטופד -ניר באבו-0509705544

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל