כרית כף רגל.

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

14/12/2015 | 14:38 | מאת: בת שבע

שלום וברכה !! לפני חודש התחלתי לסבול מכאבים בכרית כף רגל ימין (מול הבוהן). הכאבים נודדים מהכרית לשקע שמתחת לכרית והם צורבים או כואבים. הזמן מנוחה הם נעלמים. קיבלתי ארקוקסיה בינתיים ללא שיפור. מה הכיוון ???תודה

לפי כל הסמנים אתה סובל מבעיית מטטרסלים כריות הרגל ומורטון נוירומה שזה פגיעה בעצב.באתר שלי יש מאמר מפורט והסבר.הפיתרון הוא מדרס עם הגבהה מטטרסלית ע"י bar ונעליים רחבות. לעוד יעוץ מוזמן ליצור קשר 0509705544 Www.sportoped.com

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל