צריך מדרס, כיצד ניתן לדעת מי מדרסן אמין?

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

12/12/2015 | 11:47 | מאת: מלש"ב

שלום. לאחר בדיקה מתברר שיש לי קריסה כלפי פנים בכפות הרגליים ולכן אני זקוק למדרסים. העניין הוא שכל השוק פרוץ ולכן אין לדעת מי אמין ומקצועי ומי לא. מעבר לעניין הכספי מדובר בבריאות שלי ובעתיד שלי בצבא (ולא רק). אשמח לקבל עקרונות וטיפים ע"מ לדעת שאכן מדובר בבעל מקצוע אמין ומקצועי. (מהלך הייצור וכו'.. למשל הבנתי שצריך לקחת דגימה בגבס ולא באמבטית קצף, צריך לקחת את הדגימה בשכיבה/ישיבה...) תודה!

עלמנת להיות מדרסן אמין צריך להיות תעודה מאונברסיטת ת"א של קמפוס שיאים "הנעלה רפואית" או תעודה של מכון לואיס . מדרסים לוקחים בשתי שיטות או תבנית גבס או כפפה גבס ורק בשכיבה/ישיבה בלי נשיאת משקל גוף. מוזמן לקבל את השירות והטיפול המסור שלנו ספורטופד-ניר באבו-0509705544 Www.sportoped.com בגלריית סירטונים יש את שתי השיטות. אצלנו המטפלים פיזיוטרפיסטים וטכנאי אורתופדיה

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל