מה הטיפול שניתן לעשות על מנת לחזור לרוץ שוב?

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

11/12/2011 | 22:04 | מאת: לנדסמן שגיב

ממצאים: בבדיקה הפלנרית נראתה קליטה דיפוזית מוגברת דו-צדדית בעצמות הפוביס. לא נראתה קליטה מוקדית בעצמות הפוביס. הקליטה במפרקי הירכיים נראית תקינה וכך גם הקליטה באזור עצמות האיסכיום. בבדיקה הטומוגרפית של האגן (ספקט) – קיימת קליטה בולטת ביותר באזור מפרק הפוביס, הקליטה בצד הימני של המפרק בולטת יותר בהשוואה לשמאלי. קיימת הדגשה דו- צדדית של הברכיים, שוקיים וכפות הרגליים. שאר השלד תקין. סיכום: הבדיקה הטומוגרפית מדגימה תהליך ארטריטי בולט במפרק הפוביס – .OSTEITIS PUBIS אין לראות קליטה באזור הרמוס של הפוביס דו- צדדי והקליטה ממוקדת בעיקר באזור המפרק ובולטת יותר מימין. הממצאים בגפיים התחתונות – כולם עקב העיסוק בריצה. קרוב לוודאי שגם התהליך הדלקתי במפרק הפוביס מקורו בריצה האינטנסיבית של הנבדק. שאלתי היא מה הטיפולים שניתן לעשות אם בכלל? וכמה זמן לוקח עד שהמקום יחלים חייב לציין שאני מושך את הפציעה הזאת כמעט שנה

ראשית עם אתה רץ מומלץ להקפיד להחליף את הנעל כל 600 ק"מ. שנית להקפיד לעשות מדרסים נכונים ולשלב אותם עם נעל נכונה. מוזמן ליעוץ WWW.SPORTOPED.COM 0509705544 ספורטופד ניר באבו

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל