מדרסים הולפוס

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

27/06/2011 | 14:35 | מאת: שירה

שלום, יש לי מרשם למדרסים שהגיע הזמן לחדשו האבחון הוא שיש לי היא הולפוס - קשת כף רגל גבוהה מדי וכשאני הולכת כף הרגל שלי נוטה פנימה בנוסף לכך אני בעלת עודף משקל גדול במכון שאליו הלכתי יש את המדרסים הסטנדרטים הפשוטים של קופ"ח וכמובן שניסו למכור לי משהו יותר יקר מדרס תלת שכבי עם שכבה ראשונה קשיחה, שכבה נוספת לבלימת זעזועים וכו' רוב שעות היום אני יושבת בעבודה מול מחשב שאר היום אני עומדת (סידורים, ילדים וכו') מספר פעמים בשבוע אני עושה הליכות ספורטיביות אשמח אם תוכל לחוות את דעתך לגבי המדרסים.

29/06/2011 | 16:57 | מאת: ד"ר צבי גורן

בגלל המשקל רצוי לעשות את המדרסים היקרים הקשיחים, אבל תדאגי לקבל אחריות לפחות ל 3 שנים.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל