מדרסים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

21/06/2011 | 08:31 | מאת: ...

שלום ד"ר אני חייל בן 21 לאחרונה החמירו הכאבי רגליים פלוס כאבי גב וכאבי ברכיים אני סובל מעקמת בגב פלטפוס ועוד כמה דברים קטנים ובעיקבות פעילות פיזית בצבא החמירו הכאבים השאלה שלי כזאת הפנו אותי לקבל מדרסים מגבס מותאמים אישית האם זה יעזור ויגרום למניעת החמרה? כרגע אני משתמש בנעל ספורט שבקרוב אני צריך לקנות אחרת המידה של המדרס לפי מידת הכף רגל או הנעל? במידה ואני ירצה להחליף את הנעל ספורט לנעל אחרת או לנעל צבאית אחרת לא תיהיה בעיה עם המידה של המדרס? תודה והמשך יום טוב!!

24/06/2011 | 09:04 | מאת: ד"ר צבי גורן

מדרסים אכן יכולים מאד לשפר את המצב. עם יש בעייה קח נעל עם מידה אחת גדולה יותר.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל