מיניסקוס

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

10/06/2011 | 09:01 | מאת: דודו

היי לפני 3 חודשים נפצעתי בעבודה באימון. הייתי בחופשת פציעה חודש וחצי היה לי בריחה של הברך כאבים ונפיחות בברך ימין בצד שמאל של הברך וכיחלון לפי בדיקות של מומחה ברך בבית חולים נהריה. הנל היה משוכנע מאוד שיש לי קרע במיניסקוס. גם אורטופד של קופח אמר שייש לי אי יציבות וסימנים מניסקאליים ושלח אותי לMRI ובמקביל עשיתי פיזאוטרפיות. על פי ממצאים של הMRI לא היה קרע במניסקוס רלה בצקת תוך לשדית. נכון להיום עדין נפיחות וכאבים בסיסוס הברך כלפי פנים וכלפי חוץ. האם יש מצב שה MRI פספס את המיניסקוס???? לציין כי המומחה שבדק את הMRI אמר שהבדיקה באיכות לא כול כך טובה. האם יש קשר??? ומדוע קיים לי עדין כאבים ונפיחות.. לציין כי אני עובד בעבודה פיזית מאוד ומאומצת.. קיום ירדתי לתפקיד משרדי ולא לשטח האם אני יכול לחזור לעבודת שטח ?? אודה אם תתנו לי ייעוץ בתודה ושבת שלום דודו

10/06/2011 | 09:06 | מאת: ד"ר צבי גורן

מצטער, שוב מקרה בו בלי בדיקה שלי לא אוכל לחוות דעה. גש לדעה נוספת אצל מומחה ברך.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל