נצרת

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

06/06/2011 | 22:42 | מאת: אוסי

אני גבר בן 43 לאחרונה נפצעתי ברגל שמאל בשוק ובברך. ב-US נצפה קרע חלקי בשריר וב-MRI נכתב : מודגם במניסקוס המדיאלי סיגנל דרגה 2 בקרן האחורית ללא מגע בפני השטח המפרקייים. חוסר סדירות קלה בסחוס הפטלרי יתכן CMP קל . נגע גרמי המראה הארכת זמני שחרור יתכן קונטוזיה גרמית קלה . כמות נוזל קטנה תוך מפרקי מה יש לי? האם המצב חמור ומחייב בדיקת ארטרוסקופיה? תודה מראש

10/06/2011 | 08:49 | מאת: ד"ר צבי גורן

אומנם יש סימני חבלה, אבל בשלב הזה הם נראים קלים, ולא מצריכים ארטרוסקופיה. גש לבצע טיפולי פיזיותרפיה, חיזוק שרירי ירך וכו".

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל