מניסקוס

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

05/06/2011 | 12:56 | מאת: לימור

שלום לכם, לאחר כאבים בחלק הפנימי של הברך הופנתי לבדיקת אולטרא סאונד. בבדיקה נמצא כיבברך ימין המניסקוס קידמי מדיאלי בולט יותר מהרגיל ובמרכזו הודגם חריץ היפואקוגני אלכסוני _חשד לקרע) קצת רקע עלי: בת 30, בריאה, משקל: 50 ק"ג. עוסקת בפעילות ספורטיבית-בעיקר ריצה. שאלתי: האם לאור הממצאים אני יכולה לחזור בהדרגה לריצה? ומה לגבי שחיה? מה לעשות ע"מ לרפא את המצב הזה? תודה.

10/06/2011 | 08:32 | מאת: ד"ר צבי גורן

ע"פ הבדיקה את אמורה לעשות ארטרוסקופיה. כדי להיות בטוחה, תבקשי לערוך בדיקת מיפוי עצמות מכוונת לברך או בדיקת MRI. כעת בינתיים להפסיק לרוץ, כי במידה ויש קרע, בלי ניתוח זה לא מתרפה.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל