כף היד

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

02/06/2011 | 15:26 | מאת: לילך

שלום לאחרונה הייתי בועדה רפואית ב.לאומי. לפני כ7 שנים נפצעתי במקום עבודה (נפילה מגובה), לאחר התאונה עברתי מס' ניתוחים ועם הזמן הבעיה החמירה. לאחרונה הגשתי בקשה לועדה נוספת בגלל החמרה, לאחר שלא הגשתי שום החמרה מהועדה הראשונה שלי. יש לי פלטינה בזרת, פלטינה בזרוע, פגיעה חמורה בעצב הרדיאלי, פגיעה בעצב האולנרי והמדיאני. אינני יכולה להרים את כל האצבעות, הן עולות לגובה מינימלי וזהו. פרק כף היד שלי גם הוא לא עולה. לאחר שהגשתי בקשה להחמרה, שלחו אותי לבדיקת NCV/ EMG, אותה ביצעתי לפני כשלושה שבועות. היום קיבלתי תשובה- העלו לי את הנכות באחוז אחד. אינני מבינה מדוע. כשקיבלתי את הנכות הראשונה, היד שלי תפקדה יחסית- האצבעות שלי זזו בחופשיות(לא כמו אדם נורמלי, אך יחסית למצבי). לאחר שאלות, נקבע בבדיקות שאין לי פגיעה חמורה בעצבים, ונקבע שאני כן יכולה להזיז את היד ואת האצבעות. והמציאות היא- אני לא מזיזה את היד ולא את האצבעות. נורא מרגיז אותי הדבר, הייתי בטוחה שלאחר הבדיקות סוף סוף אקבל את המגיע לי. האם ייתכן שבדיקות אלה אינן בטוחות ב-100%? האם אני יכולה לגשת שוב לבדיקות? האם מומלץ? האם יש בדיקות אחרות אותן אני יכולה לבצע מכדי להוכיח את האמת? ובכלל, הייתי שמחה לדעת כיצד בדיקות אלה מנותחות ומדוע נקבע שיש לי פגע תפקודי קל כאשר היד שלי לא מתפקדד כלל וכלל (אפילו לא יכולה להקליד, לתפוס משהו, לחפוף את הראש וכו'..) אני מאוד מאוד אשמח לתשובה באשר תהיה תודה רבה

03/06/2011 | 09:34 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום לילך. מאחר ותחום עיסוקי השני הוא רפואה משפטית, צרי עימי קשר בנייד - ואראה כיצד אוכל לעזור לך עם התביעה. 7477987 - 050.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל