שלום רב שבר בשוק טיביה

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

24/05/2011 | 15:39 | מאת: מרקו

לפני כחודשים בערך נפצעתי במהלך משחק כדורגל ואובחן אצלי שבר רוחבי בטיביה מימין ללא תזוזה. בבי"ח שמו לי גבס צירקולרי ארוך (עד המפשעה). לפני מס' ימים בביקורת אצל האורטופד נאמר לי שעלי להישאר עם הגבס עוד 5 שבועות. היתי מבקש לדעת אם זהו הטיפול המקובל בשבר מסוג זה או שניתן לגבס בשלב זה את הרגל עד מתחת לברך. בנוסף, מהו משך ההחלמה משבר כזה? והאם אצטרך פיזיוטרפיה לאחר שהגבס יוסר. קיום יש לי כאבים בברך מה עלי לעשות?האם לפנות לבית חולים?תודה

26/05/2011 | 17:33 | מאת: ד"ר צבי גורן

כן, זה הטיפול המקובל. בממוצע כחודשיים. כן. תצטרך פיזיותרפיה. לכאבים לקחת כדורים.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל