כאבים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

23/05/2011 | 22:34 | מאת: מ.פ

ד"ר שלום אני סובלת בכאבים ברגל שנתיים וחצי, שנה וחצי מטופלת אצל ראומטולג בגלל סינוביטיס של קרסול tallo-navicular joint ו-morton's neuroma סינוביטס פעילה כעת das28 4.66 טופלתי בזריקה, בכדורים לדלקות ,ועדין בכדורים שכל שלושה חודשים מחליף לי אותם כי זה לא עוזר לי, בחגורה סיליקון להחזיק את הרגל ושהיהי לי קל לדרוך גבסו לי את הרגל שבעיים כדי לתת לרגל לנוח לא עזר אני הגעתי למצב של צליע ואפילו בזמן הליכה אני צריכה לנוח כמה דקות כדי להמשיך ללכת , אולי אתה יכול להמליץ לי מה לעשות ועכשיו בהבוהן בכף הרגל בצד יש לי בליטה קטנה וזה ממש כאב לי

25/05/2011 | 13:30 | מאת: ד"ר צבי גורן

מצטער, אבל מדובר במקרה שצריך לבדוק את הרגל, לעבור על בדיקות ההדמיה שעשו לך, ורק אז לנסות ולהציע דרכי טיפול.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל