טיפול ניתוחי בבגנו ואלגום [ברכיים קלובות]

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

15/05/2011 | 23:42 | מאת: ירון

שלום ד''ר גורן הובחנתי כסובל מרגלי איקס אצל אורטופד אחרי כאבים ולחץ באזור הברכיים נשלחתי לרנטגן להלן הממצאים- וולגוס ניכר בשני ההצדדים. טווח תנועה של הברכיים תקין. סובלוקסציה של הפיקות בין 30-60 מעלות בשני הצדדים רוטציה חיצונית 30 מעלות של כפות הרגליים . האגן ללא ממצא גרמי האורטופד נתן לי הפנייה לטיפול ניתוחי ושאלתי 1]באיזה ניתוח מדובר 2]האם הוא יעיל ולא יגרום לי לנזק לתווך הארוך3] משך החלמה מהניתוח והאם אפשר לנתח את שני הרגליים בו זמנית לציין שאני בן 24 במשקל 95 גובה186. מצטער על הארכה אני פשוט חושש

19/05/2011 | 17:41 | מאת: ד"ר צבי גורן

האם שאלת איזה ניתוח הוא מתכוון? בקיצור, בשלב ראשון תבטל את הניתוח. בשלב שני - לך תעשה מידרסים ע"פ מידה אישית. שלישית - פיזיותרפיה ושימוש בטכניקה של טפינג.רביעית, רד במשקל.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל