פעילות גופנית לאחר פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

15/05/2011 | 16:38 | מאת: לילית

שלום לפני כחודש וחצילצערי נמצא כי יש לי פריצת דיסק בגובה L4-L5 עם לחץ על שורש העצב שבא לידי ביטוי מיד לאחר הפריצה בכאבים חזקים מאוד ברגל שמאל (לא היו לי כאבי גב),וכף רגל רדומה. נכון להיום, לאחר שקיבלתי הזרקה תחת שיקוף פעמיים, הרגל כלל לא כואבת אך כף הרגל נשארה רדומה.לציין שלפני הארוע הייתי מאוד פעילה בחדר כושר (כשעתיים כל יום)אני מתגעגעת לכך ומבינה שלא אוכל לחזור לפעילות שבצעתי קודם, אך בקשתי היא אם תוכלו להדריך אותי מה אסור לי לעשות כרגע.(אני בת 50)אני מבינה שאף אחד לא יאמר לי מה כן לעשות אך לפחות כוון. אודה לכם על תשותכם תודה

19/05/2011 | 17:34 | מאת: ד"ר צבי גורן

כעקרון עדיף בסדר הזה - שחייה, אופניים, קרוס ( אלפטי ). כמובן התעמלות או פילטיס לתחזוקה, לא לבצע כפיפות לפנים או תרגילי גמישות מעבר ל90 מעלות. ( כדי לא "לעצבן " את הדיסק ).

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל