מקבע ברך לאחר PCL

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

11/05/2011 | 17:47 | מאת: איתן

שמי איתן ואני לאחר ניתוח לשיחזור רצועות ACL PCL LCL כולל השתלות הרצועות בברך.כרגע אני אם מחוך לרגל שמשאיר את הרגל ישר כולל תמיכה לPCL ועושה טיפולי פיזיו אני מעוניין להתחיל טיפולי הידרו אך אנו מחפשים מכשיר שיתאים לפציעתי כולל התמיכה לPCL שעמיד במים, ורצוני לדעת מניסיונכם אם אתם מכירים מכשיר/סד/מחוך כזה שעמיד במים.אשמח מאד לשמוע!כמובן שעל כל הצעה אני יתייעץ אם המנתח שלי שיאשר לי זאץ אך הוא עצמו לא מכיר ומסר כי אכן ידוע לו שקיימים כאלו!אשמח לתגובתכם המהירה!

19/05/2011 | 17:19 | מאת: ד"ר צבי גורן

כל מכון או חנות עובד עם חברה אחרת, לכן אתה אמור לגשת לאחד מהמכונים האורטופדים שמחזיקים ציוד כזה ולהתעניין.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל