ילדה שלי עושה קליקים בכל הגוף באופן קבוע. האם זה מ

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

26/04/2011 | 17:24 | מאת: יעקב

מזיק? שלום רב, הבת שלי היא בת 14 וכבר מספר שנים היא עושה באופן קבוע קליקים בכל הגוף. היא עושה את זה בשביל הכיף. היא מאוד ספורטיבית, הולכת לחוג בלט, עם זאת, מזה כמה שנים מתלוננת על כאבי גב מעת לעת. נעשו מספר בדיקות, כולל MRI גב שהראו כי הכל בסדר גמור. את הקליקים היא עושה בגב, בידיים, רגליים, צוואר, אצבעות. האם זה עלול להזיק לה בדרך כלשהי? האם ייתכן כי זה סימן לבעיה אחרת? בתודה, יעקב.

02/05/2011 | 10:32 | מאת: ד"ר צבי גורן

בדר"כ זה קורה אצל אנשים גמישים. זה לא מהווה בעייה, אין מה לדאוג.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל