כאבים בזמן מאמץ בשוק רגל שמאל

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

16/04/2011 | 10:16 | מאת: אלון

שלום רב, אני בחור בן 35 בריא בדר"כ, ויש לי תופעה הרבה זמן כאשר אני הולך מספר דקות הליכה מהירה או ריצה מתחיל לי כאב חד לאורך שוק רגל שמאל, כמו הרגשה כאילו לא זורם שם דם ואז אני חייב לעצוןר למנוחה או להוריד את קצב ההליכה עד כדי עצירה. רציתי לדעת מהי התופעה? וכיצד אני יכול לבדוק ולטפל בזה ? תודה

22/04/2011 | 10:50 | מאת: ד"ר צבי גורן

יכולות להיות מספר סיבות לכך. קרוב לוודאי מדובר בסוג של מאמץ יתר, אולי שברי מאמץ. תבצע הרבה תרגילי מתיחות, חיזוק שרירי רגליים בחדר כושר, ואז תחזור להליכות וריצות.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל