כאבים בירך ימין

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

11/04/2011 | 16:42 | מאת: ברברה

שלום רב אני בחורה בת 21, סובלת מכאבים בירך ימין כבר חצי שנה.אני מטפלת אצל אורטופד,עשיתי צילום רנטגן והכל היה תקין,קיבלתי אטופן וגם brexin וכלום לא עזר. עשיתי מיפוי עצמות וגם הכל היה תקין אבל הכאב עדין קיים ואפילו בלי השקעת מאמץ גופני. הרופא הפנה אותי לטיפול פיזיותרפיה אבל אני כבר לא סומכת על החלטתו. אני חוששת מ AVN והמליצו לי ללכת לאורטופד ספורט. מה אתה ממליץ לעשות?

15/04/2011 | 09:34 | מאת: ד"ר צבי גורן

ראשית אני רוצה להרגיע אותך, כי במידה והמיפוי יצא תקין, אז אין AVN. אני דווקא חושב אולי על בעייה בגב שמקרינה לירך. את זקוקה ללכת להיבדק אצל מישהו נוסף, ולבדוק כיוונים נוספים. לא הבנתי היכן בירך כואב?

15/04/2011 | 13:18 | מאת: ברברה

הכאבים הם באיזור המפרק..אחד הרופאים אמר שיש מחלות אופייניות לגיל הזה עם אותם הסימפטומים אבל יש צורך ב CT או MRI כדי לאבחן..לא הבנתי באיזה מחלות מדובר ובנתיים מחכה לתור אצל מומחא לירך בב"ח בני ציון..

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל