פגיע בקרסול

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

31/03/2011 | 20:17 | מאת: צחי

במהלך משחק כדורגל רגלי השמאלית הייתה באוויר במצב רפוי ובעטו לי כדור בעוצמה חזקה לעצם שבצידה הימני של הבוהן והרגל הסתובבה במהירות לצד שמאל, שלושה ימים לאחר המקרה סבלתי מכאבים חזקים מאוד בקרסול ולאחר מכן פניתי לפיזותרפיסט שעשה לי טיפול בזרמים חשמליים והתחיל לי טיפול בכדור :אטופן 400 פעמיים ביום.לאחר שבוע הפנה אותי הפיזותרפיסט לאולטרסאונד ואלו הממצאים: מפרק טיביוטלארי: באספקט קידמי-פנימי הודגמה התעבות של קופסית המפרק-ייתכן שארית של שטף דם(אזור הכאבים). לא הודגם נוזל תוך מפרקי. בגידים הקדמיים,הלטראליים והמדיאליים לא נמצא ממצא חשוד. ברצועות ATFL CFL AITFLהדלטוייד ב.מ.פ בתודה צחי הסובל!!!

01/04/2011 | 11:29 | מאת: ד"ר צבי גורן

היה לך שטף דם באזור, הוא נספג, תמשיך פיזיותרפיה, זה יעבור לאט לאט. תשתמש בקרסוליה אלסטית.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל