תאונת סקי

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

24/03/2011 | 13:38 | מאת: לילי

אני בת 50 נפלתי בסקי וקרעתי את הרצועה הצולבת הקידמית והרצועה הפנימית ,אנא הנחו אותי והפנו אותי למומחים בתחום

25/03/2011 | 08:57 | מאת: ד"ר צבי גורן

דבר ראשון שאת זקוקה לו זה מייצב ברך עם ציר "חכם", מייצב ארוך שיתפוס כמעט את כל הרגל. במקביל להתחיל טיפולי פיזיותרפיה. ולאט לאט להשתקם. סבלנות.

29/03/2011 | 07:21 | מאת: לילי דוד

תודה על תשובתך, השאלה שלי האם אני אצטרך לעבור ניתוח ארטרוסקופיה? אני רוצה לחזור למיטבי ולהמשיך בפעילות גופנית , אני מתאמנת 4 פעמים בשבוע בחדר כושר , פילאטיס ושיעורי עיצוב

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל