כאבי ברכיים אחרי 3 ארטרוסקופיות , זריקות לברך

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

03/08/2007 | 22:29 | מאת: ס. חנן

אני נפגעתי בעבודה לפני כשנה כשנפלתי וסיבבתי את הברך ,מאז ועד היום אני סובל מכאבים למרות כל הטיפולים שעברתי ,אני סובל מקרע ברצועה צולבת קידמית שעליה נמצאה ציסטה דמית בארטרו האחרון ב26.7.07 עברתי הטריה במדור הלטרלי עד חשיפת העצם בגודל 2x2 ס"מ גרוד העצם עד דימום כדי שיגדל סחוס חדש ,עברתי ניקוי נוסף כמו בניתוחים הקודמים של המיניסקוס גם במדור הלטרלי גם במדור המדיאלי וגם באזור הפיקה אני רוצה לציין שעדין אני סובל מכאבים ,במיוחד אני רוצה לציין שאיכות חיי ירדה טוטלית היות וכרגע אני לא עובד מזה כ 4חודשים מאז הארטרו ב.3.07 1. כמו כן עברתי ארטרו ב25.9.06 אני גם רוצה לציין שחיי חברה אני מנוע מלעשות בגלל מצבי ,לסיום אני רולשאול את ד"ר צבי גורן האם יש צורך בהחלפת מפרק הברך ,גילי הוא 53 ,היות וכך איני יכול להמשיך הלאה כמו כן צרכתי את כל סוגי הכדורים אפילו זריקת קורטיזון קיבלתי הוצע לי לנסות בהליכה בתוך בריכה אולם ללא הצלחה לכן ד"ר גורן אני פונה אליך אולי תוכל לעזור לי. נקודה נוספת שאני רוצה לציין והיא את הניתוח הראשון עברתי בב"ח בנהריה ב25,9,06 ואת שני הניתוחים הבאים עברתי במרכז חורב כלומר 1.3 ו.26.7,07 מחכה לתשובתך בציפיה.תודה

06/08/2007 | 08:24 | מאת: ס.חנן

ד"ר צבי גורן שלום רב ,שלחתי אליך הודעה בנושא ברכיים ב:3.8.07 אני מצפה לתשובתך היות ואני סובל מכאבי ברכיים ויותר בברך שמאל בה עברתי את הניתוחים. אני פרטתי יותר בהודעה ששלחתי בתאריך הנ"ל סליחה ,ותודה

06/08/2007 | 15:57 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום חנן. ובכן אתה מקרה מורכב של פגיעות משולבות - הן פגיעה ביציבות של הברך בגלל הקרע ב ACL, והן שחיקת סחוס ב 3 מדורים. מאחר ומדובר במקרה מסובך, אני מציע לך לפנות למומחה ברך, אשר בפניו אתה תמציא את כל המסמכים הרלוונטים שיש לך, וכמובן את כל הבדיקות שעשית. ביחד איתו ולאחר בדיקה גופנית צריך להרכיב לך תוכנית שיקום לתקופה מסויימת, במידה והתכנית תיכשל, יהיה מקום לחשוב על אופציות אחרות. במידה ואתה מעונין בפרטים נוספים - 050-7477987

07/08/2007 | 11:31 | מאת: ס.חנן

ברצוני להודות לך על תשובתך המהירה , אבל אני התיעצתי והייתי אצל ד"ר אגר, מבי"ח אסף הרופא, הגעתי לד"ר ארבל ולפרופסור דקל מבי"ח איכילוב וכולם אומרים לי להמשיך בטיפולי פיזיוטרפיה ללכת בצורה נמרצת בתוך המים דבר שאולי יוריד קצת ויקל את הכאב אולם את הבעיה האמיתית זה לא יפתור ,לקחתי את כל סוגי הכדורים נוגדי כאב הוזרק לי קורטיזון ,הוזרקו לי 3 זריקות של אורתו ויסק וזריקה אחת אוסטניל שבעקבותיה הגעתי למיון נהריה עיר בה אני גם גר ,כעת ימים ספורים אחרי הניתוח ה 3 כלומר ב26.7.07 ניתוח שעברתי אצל ד"ר אדמוני שהוא עשה גם את הניתוח השני ב1.3.07 וגם הוא טוען שאני צעיר מדי להזכירך גילי הוא 53 לכן אני שואל אותך אם צריך להיות גיל מסוים כדי להחליף ברך כאופציה אחרונה אני שואל את כל הרופאים שהזכרתי איפה איכות החיים שאני מפסיד עכשיו ,מה גם שאני יושב בבית מאז הניתוח השני כל הרופאים איתם התיעצתי אומרים לחכות ולהגיע לחצי העשירון החמישי או העשירון הששי כדי שלא תהינה בתקופה זו שני השתלות, אני צריך להנות מהחיים עכשיו כך אני טוען . מה דעתך ד"ר גורן ... ממתין לתשובתך ..תודה. ,

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל