כאבים בקרסול

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

07/03/2011 | 10:59 | מאת: עמיר

שלום, שמי עמיר. אני בן 29. אני רץ כ8 חודשים כ2-3 פעמים בשבוע. מרחקי הריצה שלי הם בד"כ כ5-7 ק"מ. לפני כחודש נפלתי במהלך ריצה ועיקמתי את רגלי השמאלית. הנחתי שזה היה נקע וחדלתי מריצה לשלושה שבועות. בימים הראשונים היה לי מאוד קשה ללכת ונעזרתי בתחבושת אלסטית לקיבוע הקרסול. לאחר מכן חזרתי לפעילות יומיומית רגילה אך כאמור הפסקתי לגמרי לרוץ. לפני בערך שבוע למרות שעדיין לא הרגשתי שהרגל 100% החלטתי לנסות לרוץ בכל זאת. הצלחתי לסיים ריצה של 5 ק"מ אך הרגל עדיין כאבה מעט. אני מתלבט אם עלי להמשיך לרוץ או האם יכול להיות שעדיין יש לי בעיה ברגל למרות שעבר כבר מעט יותר מחודש מאז הפציעה. איך עלי לבדוק את העניין? מצד אחד אני מתפקד כרגיל ואפילו הצלחתי לסיים ריצה של 5 ק"מ אך מהצד השני הרגל מרגישה עדיין פגועה וכואבת לפעמים... אשמח לעצה משום שאני מעונין לחזור לעסוק בכושר ובינתיים אני חושש לחזור למקצב אימונים מלא ואני מרגיש שאני מאבד את כושרי... בתודה מראש, עמיר

09/03/2011 | 23:31 | מאת: ד"ר צבי גורן

תפסיק לרוץ לתקופה, גש תעשה סדרת טיפולי פיזיותרפיה, ואז תחזור בהדרגה.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל