קליקים בעורף

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

04/03/2011 | 10:09 | מאת: בר

שלום! אני בן 17 ולפני בערך חודשיים התחילו לי קליקים בעורף, ממש חזקים. הם לא ממש ניתנים לשחרור- אני יכול לגרום להם "להקליק", אבל עדיין נשאר שם עוד ועוד. קראתי שזה טבעי ואין צורך ללכת לרופא, עד שלאחרונה יש לי תיקים. אני לו שולט בתיקים עם הראש.... זה מחרפן אותי, יש לזה פיתרון? הטיקים ממש מטרידים אותי. תודה!

04/03/2011 | 11:00 | מאת: ד"ר צבי גורן

קליקים בצוואר זה לא פתולוגיה. במידה ומתלווה לזה עיוות או ספאזם ( כלומר תיקים לא רצוניים ) אז גש להיבדק ע"י נוירולוג.

10/03/2011 | 16:19 | מאת: אני

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל