כאב קרסול לאחר ריצה

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

26/02/2011 | 15:27 | מאת: עדי

שלום רב! אני בת 25,פעילה ובריאה, רצה כל שבוע בין 3-5 פעמים ביום, מתאמנת לקראת חצי מרתון תל אביב. היום עשיתי ריצה של 15 ק"מ, שבמהלכה הרגשתי טוב, בעוד שלאחר הריצה, ועד עכשיו, שעות אחריה, אני מרגישה כאב בקרסול שמאל, מתחת לעצם (יותר קרוב לכף הרגל), שכואב במיוחד בדריכה על הרגל. דומה לכאב של נקע, אבל מוזר כי לא סובבתי את הרגל במהלך הריצה. יש לציין שאני בד"כ רצה פחות בריצה אחת, אבל לא הרבה פחות (12 ק"מ בערך). אשמח לשמוע רעיונות. תודה! :-) עדי

04/03/2011 | 09:09 | מאת: ד"ר צבי גורן

הנה מספר רעיונות: אולי את זקוקה למדרסים, אולי להחליף את נעלי הריצה, אולי פתחת שברי מאמץ, אולי דלקת בקרסול?

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל