כאב גב וצד שמאל תחתון

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

21/02/2011 | 13:52 | מאת: ברוך

מזה כשנה וחצי שאני סובל מכאבים שמשתנים לעיתים, הכאב התמידי הוא בעת מתיחה הגוף לצד ימין מופיע כאב של מתיחה מצד שמאל מותן באיזור האגן ומעליו. המתיחה מציקה ואף פעם לא עוברת. מעבר לכך יש לי כאבים בגב תחתון מצד שמאל, כאשר יש רגישות מאוד גבוהה בעת לחיצה על השריר שמצד שמאל של עמוד השדרה. יש לציין שבצעתי צילום עמוד שדרה. אולטרה סאונד כליות ומפשעות, ולא נמצא דבר מלבד בקע קטן באיזור מאוד נמוך שעל פי הכירוג אין סיכוי שיש לזה השפעה על המקום שאני מציין. אני עושה פזיוטרפיה והדבר לא משפיע בכלל. אשמח לדעת מה עלי לעשות

24/02/2011 | 16:58 | מאת: ד"ר צבי גורן

עזוב אותך משטויות, תלך להתאמן בחדר כושר, תבצע תרגילי מתיחות, חיזוק שרירים ואירובי. הכול יעבור.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל