שלום ד"ר צבי - שבר מאמץ בקרסול

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

31/03/2010 | 19:53 | מאת: זיו

אז ככה הסיפור שלי התחיל בספטמבר כאשר השתחררתי מצהל משירות לא קל שלא היה יותר מדי זמן לספורט, התחלתי ביולי אוגוסט לרוץ הרבה יחסית.. 3 פעמים בשבוע או פעמיים, ניסיתי להגביר את הקצב עם הזמן ואז נהיה לי כאב לא בזמן הריצה אלא אחרי הריצה , הלכתי רק בינואר כיוון שהיה לי פסיכומטרי ולמדתי אליו כאשר בינתיים אני לא רץ כמעט בכלל ורק נוסע באופניים, אז הלכתי לרופא והוא אמר אחרי מיפוי עצמות שזה אכן שבר מאמץ בקרסול ולנוח חודשיים.. אז נחתי חודשיים ואמנם לא אכלתי גבינות אבל נחתי .. והכאב עדיין לא עבר במלואו , אני כבר חצי שנה לא רץ כמעט בכלל (אולי 3 ריצות) ועשיתי כמה הליכות בקצב בינוני.. עבדתי על פי ההגיון כלומר מנוחה ארוכה ואז הליכה ולאט לאט ריצה... והכאב ממשיך רק כאשר אני נייח.. מה עושים?

לקריאה נוספת והעמקה
03/04/2010 | 10:30 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום. מידרסים. תרגילי מתיחות. סדרת טיפולי פיזיותרפיה. חזרה לאירובי משתנה - הכוונה לריצות קצרות של ספרינטים, דילוגים לצדדים, ריצה לאחור וכו" כדי שהקרסול ילמד להתמודד עם עומסים בתדירויות שונות. לאט לאט תחזור לרוץ קדימה.

06/04/2010 | 13:00 | מאת: זיו

רק פיזיותרפיסט מומחה הרי יעשה לי ואני צריך עילה כדי להתחיל סתם ככה טיפולים יקרים כאלו.. כמו רגל שבורה וכו'.. אני טועה? האם אפשר לעשות תרגילי פיזיוטרפיה בצורה עצמאית? ואם כן איזה תרגילים חוץ מאירובי.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל