התאמת מדרסים אישיים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

31/03/2007 | 11:40 | מאת: אריאל

דפורמציה ברגליים עקב מחלות מפרקים גורמת לתנועה מוגבלת, והדפורמציות עצמן מפעילות לחץ גדול על המפרקים. בנוסף לכך, לעיתים הרגל הינה גרמית, ללא ריפוד שומני, ולכן שחיקת המפרקים במשטח הדריכה היא גדולה, ועלולה לגרום לכאבים ולנזקים. בחלק מן המקרים אפילו הליכה של מספר מטרים היא קשה, כאשר המצב כרוך לרוב בחולשה ובחוסר יציבה. המדרסים המיוחדים של :אריאל קומפורט אורתופדיה אורתופדיה - מכשירים וחגורות טלפון: 09-7423143 אורתופדיה - מכשירים וחגורות , נעליים אורתופדיות , שיקום - אביזרים.. . משפרים את יציבות כף הרגל מפחיתים את העומס על המפרקים מספקים ריפוד המחליף את השומן החסר משפרים את התנועה ואת היציבות מונעים את כאבי הדריכה כמעט לחלוטין מדרסים לעובדים בעמידה אנשים רבים עובדים בעמידה במהלך שעות ארוכות מדי יום. הדבר גורם לכאבי רגליים, לכאבי גב ולעייפות. התאמת מדרסים אישיים אצל, בשיטתה אריאל קומפורט אורתופדיה .המיוחדת, מספקת לבעיה פתרון מצוין – גם לאחר שעות עמידה רבות, אין כאבים והעובד רענן

31/03/2007 | 21:04 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום אריאל. זה לא המקום לפרסם את חשיבות המידרסים. תקנה לך באנר זה יותר יעיל.

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל