סובלת כאבים ברגלים

דיון מתוך פורום  מדרסים ובעיות בכף הרגל

17/06/2007 | 21:32 | מאת: חיים תורג'מן

לד"ר גורן שלום רב אני חיים מדבר בשם אישתי בת 34 סובלת שנים מאז ילדות שלה עד היום עם הגיל עולה סובלת יותר, היא היתה מטופלת שלך. אני עובד בביה"ח רמב"ם ואני מכיר אותך דרך מירית שמיל ממח' גזברות. אני מבקש לשוחח עימך בטל דרך אמא שלי בענין אפשרות תביעה נגד ביטוח לאומי. תוכל לשלוח לדואר שלי מס טל שלך. תודה רבה מחיים

17/06/2007 | 23:18 | מאת: ד"ר צבי גורן

שלום חיים. מה שלומכם? אני מקווה שסה"כ הכול בסדר. תתקשר למספר נייד - 050-7477987, יתכן ואוכל לעזור.

18/06/2007 | 17:29 | מאת: חיים

לד"ר גורן שלום אצלנו בסדר. אמא שלי תיצור איתך קשר בפל . תודה מראש חיים

מנהל פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל