כאבים בשרירי הבטן והאגן
דיון מתוך פורום מדרסים ובעיות בכף הרגל
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום, בחודשיים האחרונים יש לי כאבים בשרירי הבטן ואיזור האגן והמפשעה. ביום יום זה בעוצמה חלשה, אולם כאשר אני משחק זה גובר, אולם יכול לשחק. ברגע שאני מפסיק לרוץ ורוצה להמשיך - אז אני מרגיש כאב בכל צעד שלי. זה התחיל אחרי משחק כדורסל לפני כחודשיים. עשיתי בדיקות ששללו בקע. תודה מראש.
שלום יוסי. פתחת דלקת של שרירי הבטן התחתונה באזור העגינה באגן. מומלץ על תרגילי מתיחות, כדורים נוגדי דלקת למשך שבועיים כגון ארקוקסיה 90 מ"ג פעם ביום, סדרת טיפולי פיזיותרפיה, והורדת מאמצים גופניים. במידה וכל זה לא יעזור, אז השלב הבא יהיה הזרקות מקומיות ע"י מומחה ברפואת ספורט או מי שמבין קצת בפגיעות ספורט.
תודה. לאיזה רופא עליי לפנות? משפחה? אורטופד? האם צריך לעשות איזה אבחון? אני מבין צילום רנטגן לא יראה כלום. ושאלה נוספת - האם מותר לשחק כדורסל? איזה ספורט ניתן לעשות? ושוב תודה..